Ring Race Club ry since 2019

Ring Race Club ry perustettiin 12.3.2019 KymiRingillä Iitissä.

Yhdistys toimii moottoriurheilun kaikilla sektoreilla, sekä 2- että 4- pyöräisten parissa. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää moottoriurheilua ja kasvattaa moottoriurheiluharrastusta, osallistua liikenneturvallisuuskasvatukseen, auttaa jäsenistöään pysyvään harrastustoimintaan moottoriurheilun parissa.

Yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä KymiRing -elämyskeskuksen, sekä muiden toimijoiden kanssa. Yhdistyksen yhtenä keskeisenä toimintamuotona on osaltaan edesauttaa tulevien tapahtumien järjestelyissä. 

Yhdistyksen ensimmäinen julkinen esiintyminen oli 2019, kun KymiRing-moottoriradalla ajettiin MotoGP™-luokan viralliset testit elokuun 19. ja 20. päivinä.

MotoGP™  Suomen osakilpailun läpivienti vaatii järjestelypuolella paljon paikallistuntemusta. Ring Race Clubin jäsenet tulevat toimimaan kilpailussa avustavissa tehtävissä.

Ring Race Club ry:n  puheenjohtajana toimi perustamisesta lähtien pitkänlinjan moottoriurheiluvaikuttaja Jouni Hätinen. Vuoden 2023 Vuosikokous valitsi jatkajaksi Jarkko Niemelän. Hallituksessa toimii neljä varsinaista ja kaksi varajäsentä.

Tule Sinäkin mukavaan porukkaan ja kehittämään Ring Race Clubia!   

Missio:

Laadukasta apua

Ring Race Club edistää moottoriurheiluharrastusta ja mahdollistaa jäsenistölle monipuolisen harrastus- ja kilpailutoiminnan. Laadukkaan kerhotoiminnan lisäksi Ring Race Club pyrkii mukaan kansainväliseen moottoriurheiluun ja menestykseen. Yhdistys toimii jäsenten edunvalvojana, yhteistyökumppanina ja toiminnan kehittäjänä.

Visio:

Luotettava ja jäsentä lähellä

Ring Race Club on luotettava ja jäsenistöä lähellä oleva vaikuttava laajan lajikirjon moottoriurheiluseura, joka tunnetaan menestyneistä urheilijoista sekä laadukkaasta, elämyksellisestä ja eettisesti sekä ekologisesti kestävästä ja yhdenvertaisesta nuoriso- harraste- ja kilpaurheilutoiminnasta Iitissä ja KymiRingillä.

Yhdistyksen hallitus


Varapuheenjohtaja

Simo Sälemaa

Hallituksen varsinainen jäsen

Jaakko Kivinen

hallituksen varsinainen jäsen

Erkki Puhakka

hallituksen varsinainen jäsen

Sauli Sälemaa

Hallituksen varajäsen, Sihteeri, Rahastonhoitaja

Juha Viinikainen

Hallituksen varajäsen

Mikko Rauhala

Yhdistyksen tiedotus ja markkinointi


Tiedottaja

Marianne Lauslehto

media(at)ringraceclub.fi