Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KymiRing 12.-13.9.2020   ajoharjoittelu- ja rataantutustumisviikonloppu by Ring Race Club ry peruutetaan!

 

KymiRingille suunnittelemamme ajoharjoittelutapahtuma joudutaan peruuttamaan. Koska olosuhteet radalla eivät ole valmiit ja ympäristöviranomaisten lupaa ko. toiminnalle ei ratayhtiön puolelta ole vahvistettu, joudumme peruuttamaan alustavasti suunnittelemamme ajoharjoittelutapahtuman.
 
Kiitämme kaikkia tapahtumiimme tällä kaudella osallistuneita ja kortensa kekoon kantaneita, niin kuljettajia, talkooväkeä kuin yhteistyökumppaneita.
 
Tulemme kaudella 2021 järjestämään vastaanlaisia tapahtumia.
 
Seuraathan www.ringraceclub.fi sekä Ring Race Club ry FaceBook -sivuamme, niin pysyt ajanhermolla tominnastamme.

 

Varaappa jo nyt kalenteriisi alustavasti 12.-13.9.2020 KymiRing viikonloppu!

Valmistelemme KymiRingillä 12.-13.9.2020 järjestettävää Ring Race Club ajoharjoittelu- ja rataantutustumis –viikonloppua, jossa on mahdollisuus viimeisen kerran tällä kaudella tutustua ja ajaa uudella upealla Kymi Ring moottoriradalla omalla soolomoottoripyörällä.

Tapahtuman toteutuminen vahvistuu ratayhtiön aikatauluista johtuen viikolla eteenpäin, eli viikolle 35 radalla tehtävän tarkastuksen jälkeen. Vahvistamisen jälkeen avaamme verkkokaupan josta on mahdollista ostaa osallistuminen tapahtumaan. Tiedotamme tästä heti saatuamme vahvistuksen ratayhtiöltä.

Rata on avoinna moottoripyörille molempina päivinä klo 10.00-17.00.

Katumotoristeille/ ensikertalaisille on tarjolla aamupäivisin ohjattua ajolinjojen opastusta pienemmissä ryhmissä.

Osallistumismaksu tulee sisältämään varikkoboksi-paikan sekä sähkön.

Tapahtuman säännöt julkaistaan verkkokaupassamme, heti kun tapahtuma varmistuu. Mutta jo nyt on hyvä huomioida että jokaisesta radalle menevästä moottoripyörästä mitataan äänet ja 107 dB:n taso ei saa ylittyä. Eli ns. suorilla putkilla ei radalle ole asiaa joten kannatta varautua dB-killerin hankintaan. Mikäli moottoripyörä ei täytä näitä tai jotakin muuta huomattavaa turvallisuustekijää (mm. öljyvuodot tms.) osallistuminen tapahtumaan evätään eikä osallistumismaksua palauteta.

Ring Race Club ry
hallitus